2012. december 17., hétfő

Az utolsó hétvége

Hosszú listánk volt (van) arról, hogy mit is kellene (kellett volna) megcsinálni az utolsó hétvégén. Nem mondom, hogy sikerült, mert nem. :-) Talán csak annyi, hogy nagyjából összepakoltunk, megvettünk szinte mindent, amit terveztünk és buliztunk még egy utolsót.

Szombaton elkísértem Lacit Dartingtonba, ahol a könyvkötő tanfolyam következő évadát beszélte le a mesterasszonnyal. Ezalatt én kicsit körülnéztem a környéken, amit igen szépre sikerült kialakítani.


Hazafelé Totnesben bevásároltunk. Megpróbáltunk darált diót is szerezni, de már meg sem lepődöm azon, hogy nem sikerült. Így nem esznek az angolok karácsonyi diós beiglit. Legalábbis, ha rajtunk múlik, biztosan nem. :-) Még a farm előtt megállítottuk a kocsit (tekintve, hogy ott épp azt az öt percet fogtuk ki, mikor nem esett az eső), és benéztünk az út melletti sövények mögé. Háááát mit ne mondjak, elég szép a vidék, kár, hogy ezek a kétméteres növény-torlaszok eltakarják...


Szombatra még beterveztünk egy kis háztakarítást, amit aztán áttoltunk vasárnapra, amit aztán ma áttoltunk hétfőre, úgyhogy jól haladunk nagyon! :-))

Ma bevásároltunk mindent, amit még kellett. A hétfői ebédhez bevállaltuk a gyümölcssalátát, meg egy diós beiglit, de ez utóbbiból nem lesz semmi, mint már tudjuk. Még jó, hogy azért gyümölcsöt lehet vásárolni a szupermárketekben... :-pp Vettünk egy kis piát is, mivel nem a repülés előtti napot akartuk megünnepelni Lillát, hogy a másnapot hétfőn szenvedjük végig. :-) Holnap (vagy inkább ma?) lesz az ifjúhölgy 24 éves. Itt is a jó Isten éltesse nagyon sokáig és Many Happy Returns dear Layla!! ;-))



Ezt a sikkes kis lapocskát kapta tőlünk némi dekor-lufi és egy üveg sloe gin társaságában. Még jó, hogy időközben megérkezett Mike is! Így egyrészt volt, aki vacsorát csináljon nekünk, és az elfogyasztanivaló is 5 részre oszlott. :-)


Kajálás után bementünk a Bay Horse-ba egy utolsó vasárnapesti jazz-re. Meghívtunk mindenkit, aki számít, de csak Jack-ék tudtak jönni. Ez annyit jelentett, hogy 8 helyett 10-után Jack beállított Holly-val (gondolom elhozta sétálni egyet), aztán egy sör után húztak haza. Meg mi is.


Lássuk a holnapot, ami már ma van. Majd megírom, milyen volt, ami ezután lesz. Csóközön! :-**





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése