2012. december 9., vasárnap

MC-MU 2:3

Mára a fiúk focidélutánt igényeltek, úgyhogy jókora alvást, majd egy kis késői reggelit követően bementünk Totnesbe a Lord Nelson-ba, mert ott két plazmatévén nyomatják a sportot. Lilla itthon maradt. Manchester City és Manchester United meccs volt, a pub tele férfiakkal. Na jó, azért rajtam kívül még volt egy-két nő, de a többség azért kifordult az ajtón, miután felmérte a benti szitut. :-)

Félidőben rendeltünk egy kis harapnivalót késői ebéd és/vagy vacsora gyanánt. Dávid egy Sunday Roast-ot próbált ki, mi Lacival egy kis sörkorcsolya-válogatás mellett döntöttünk. Mikor kihozták, rájöttünk, hogy ezt eredetileg minden bizonnyal négyszemélyesre tervezték. Nagy könnyelműen megjegyeztem, hogy max. elcsomagoltatjuk Lillának vacsorára. Persze nem maradt semmi belőle, ahogy sejthető volt. :-) Az összetétel csak úgy a nyálcsorgatás kedvéért: 8 szelet fokhagymás-fűszeres pirítós bagett, hozzá jópár szelet rántott hagymakarika, nemkevés csirkeszárny (bár nem értem miért szedték le róla a két legvékonyabb, ámbátor legfinomabb részt!), egy kis rántott pulykamell-falatka adagocska, héjában sült krumpli valami sajtos szósszal a tetején, meg kb. két marék rántott gombafej. Ezek pont akkorák voltak, hogy először inkább kettéharapod, aztán - mikor rájössz, hogy így az összes leve szanaszét fröccsen - egészben kapod be, felettébb vicces látványt nyújtva, ahogy megpróbálod valahogy megrágni.

A United nyert. Ezután 5 percen belül kiürült a kocsma. Nem is értem. Mi még azért megvártuk, míg megiszom a második pint sörömet. ;-) Közben elkezdődött a Liverpool-WestHam meccs is, de az eleje elég unalmasra sikeredett, úgyhogy elhúztunk.

Net, alvás, jöhet az utolsó hét... 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése