2012. december 3., hétfő

Isten éltessen Dávid! :-)

Itt is. :-)
Hétfő van. A szokásos programot már mindenki tudja, csak Dávid születésnapja zökkentett ki minket a megszokott rendből. Jah, annyi változás volt még, hogy már korábban sötétedik úgyhogy a vásárlás mellett a madárfelmérés már nem fér bele a délutáni programba. Ma mindenki a bevásárlást választotta, úgyhogy a felmérést magasról tiszteltük le. Délelőtt a kertben gazoltunk. A 4 nagy ágyás közül egyet teljesen kitisztítottunk.

Aztán ebéd. Ehhez köthető Dávid megjegyzése, ami asszem megérdemli a nap szólása címet. Kaja közben írogattuk össze, mit kell vennünk. Közben megjegyeztük, hogy mivel a karácsonyi ünnepséghez kellenek kis mécsestartók főnökéknek, amiből van üveges kiszerelés, azt kell választanunk. Dávid hozzászólása: "A sörből is?" :-) Háááátkéééész. Kidőltem a röhögéstől. :-)

Vacsorára Laci spenótot főzött, hozzá tükörtojást sütöttünk, meg hogy sűrű is legyen, főztünk héjában egy kis krumplit is. Aztán Dávid kapott egy kis tortácskát, egy kis képeslapocskát, meg egy kis piácskát. :-) Az a torta egy cukorbomba bakker (Lilla szerint sugármérgezést lehet tőle kapni :-DDD), még mindig itt bódulunk tőle, pedig már vagy két órája lecsúszott. Győzzük öblíteni! ;-)

Holnap nádat vágunk ismét. Már különböző ötleteim vannak a felfázást elkerülendő. Ami tuti, hogy a gumicsizmába két darab vastag kötött zoknit IS fel fogok venni, a halászcsizmának az ülepébe pedig egy párnát fogok valahogy bepréselni a rajtam levő 6 réteget kiegészítendő. :-pp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése