2012. december 17., hétfő

Eljött az utolsó nap is végül

Nem vártuk, de most már azt kívánom, bárcsak vége lenne és otthon lennénk végre. Kicsit sűrű lett ez a pár nap. :-pp

Szinte pirkadatig raktuk össze Lacival a Mike-nak szánt ajándék videónkat. Azért csak szinte, mert télen később kel fel a nap. :-)p Szóval most sem aludtam túl sokat, lesz mit bepótolni. Viszont nagy meglepetésre elkezdtünk takarítani ma. Mondjuk nem vagyunk még kész a fél9-es esti időpont ellenére sem, de hosszú még az éjszaka. ;-)

Délelőtt elhúztuk az időt még egy kis vásárolgatással. Meg lefényképeztem a totnesi várat is (ha lehet ezt annak nevezni), ahova nem sikerült eljutnunk a 3,5 hónap alatt, de mikor elmentünk mellette, mindig megjegyeztük, hogy "egyszer a várat is meg kellene nézni". Szóval végülis ezt emlegettük a legtöbbet. :-)


Útba esett a törzshelyünk is, csak hogy ez is meglegyen... Bay Horse... Jó kis hely ez is. :-)



Aztán egyórára átmentünk a házba, mivel az évzáró karácsonyi ebédre voltunk hivatalosak. A szokásos angol lunch lett felszolgálva, desszertnek egy kis kriszmeszpuding dukált. Aztán Jack-ék meghívtak minket a Sharpham Wine & Cheese-hez egy kis kóstolóra, úgyhogy ez sem maradt ki. Már sötét volt, mire visszajöttünk és megmutathattuk mindenkinek a videót. Voltak nagy röhögések. :-) Bár nem a legjobb megoldás volt a Windows Movie Maker, jobb híján nem válogathattunk, de sikerült kihoznunk belőle a maximumot azt hiszem. Könnyes búcsút vettünk mindenkitől, megköszöntük, amit meg kellett, leadminisztráltuk, amit le kellett.

Most megpróbálom észrevétlenül befejezni a takarítást, aztán még egy kis pakolás, alvás, holnap pedig pápá Anglia... :-(



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése