2012. szeptember 27., csütörtök

Ha csütörtök, akkor építkezés

Újra csütörtök, folytattuk az istállón belüli építkezést. Lassan, de biztosan haladunk. Ma már az egyik szoba felét sikerült leszigetelnünk, és az "ablaknak" is megcsináltuk a helyét. Sajnos arról nem csináltam képet, hogy milyen volt, mikor nekiestünk, de a folyamatról már vannak fotók, íme:



Egyébként pont ilyen volt, mikor elkezdtük, csak akkor még nem voltak fenn a kereszt-gerendák, a gipszkarton-lapok és mögötte a szigetelőanyag. ;-)

Holly (a kutya) labdája a hígtrágya-elvezető csatornában landolt. Kb. 1 órát ott ült a lejáratnál (befért volna, de nem engedtük le), mikor megsajnáltam szerencsétlent és kihalásztam neki a másik oldalon felszedve a takarógerendákat. Nem tudom, mi járt a fejében, mikor 10 perc múlva odarohant a lejárathoz a szájában a labdával. Ha nem szólok rá, tuti ledobja a kis szemét. Nem sokkal később láttam, hogy a lejárattól elfele nedves kutyalábnyomok vezetnek ki az istállóból. Nemnormális... :-))

Ezen kívül semmi érdekes nem történt, hamar elment a nap. Estére vendégeink jöttek, Kate-ék meghívták az alapítvány menedzserét és kis családját egy vacsorára. Megint isteni finomat kajáltunk, a süti nanáááá, hogy crumble volt! :-))

Holnap elmegyünk Exeter felé kocsival valahova. Meglátjuk mi lesz, egyelőre ennél többet nem tudok a programról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése