2012. szeptember 16., vasárnap

Külcsín kontra belbecs

Ez a Sharpham House, ahol lakunk. A héten alkalmunk volt belülről is megnézni. Nem sokat vártam ettől a háztól, de hogy miért pont én ítélkezem a külső alapján, azt ne kérdezzétek. :-p 

1770-ig visszavezethető a története az épületnek. Mi a régebbi épületrészben lakunk, annak is a West Wing nevezetű nyugati szárnyában. 

Pff... látom sikerült olvasható szöveggel megjelenítenem a mondandómat.:-( Segítség balról jobbra: cociális helyiség (nappali); csajok hálószobája; kis harang madzagja - még nem találtuk meg a végét; konyha.


Kinéznétek ebből a házból ezt a belsőt? Hát senki ne ítélkezzen elsőre! Meleg, jó hangulatú, ízléses (a rózsaszín lépcsőház ellenére) belseje van ennek a kívül ridegnek tűnő kocka épületnek.

Az egész lépcsőházat ez a kupolás tetőszerkezet világítja be, ami kívülről nem is látszik. Függesztés nélküli lépcsősor. Mindez a 18. században.





























Köszönet Dávidnak a képekért! Azért ha bejutunk egyszer még, remélem, nem felejtem el lefényképezni a szobaszolgálatos hívótáblát. 18. századi high-tech. Állam leesett.


http://www.sharphamtrust.org/page.php?id=257





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése